bTV От варненската полиция дадоха подробности относно тежката катастрофа край Старо Оряхово

...
bTV
От варненската полиция дадоха подробности относно тежката катастрофа край Старо Оряхово
Коментари Харесай

Полицията каза какво е състоянието на пострадалите при тежката катастрофа край Старо Оряхово

bTV От варненската полиция дадоха подробности относно тежката злополука край Старо Оряхово в събота, за която Varna24.bg заяви:

На 11 август, към 11:35 ч., по основен път Варна – Бургас, след с. Старо Оряхово, лидерът Г. Б., на 68 година с л.а. " Ситроен С5 “, на десен завой губи надзор над автомобила, навлиза в лента за насрещно придвижване и се блъска в л.а. " Рено Меган с украинска регистрация, в който са пътували лидер и 4-ма пасажера. Вследствие на ПТП-то в болница, в доста тежко положение е откаран лидерът на л.а. Ситроен, който няколко часа по-късно е умрял.

57-годишния лидер на л.а. Рено е получил фрактура на ляво бедро и лява предмишница, настанен в поделение " Ортопедия “, няма заплаха за живота му; 31-годишна жена е със съчетана контузия на глава, гръден панер и гръбначен дирек, настанена в поделение " Реанимация “ с заплаха за живота ; 8-годишно момиче е с контузия на стомах, настанена е в " Реанимация “ с заплаха за живота; 32-годишен мъж е с разкъсно-контузна рана на глава, оказана му е здравна помощ в болница и е ориентиран за домашно лечение; 54-годишна жена е с фрактура на таз, настанена е в " Ортопедия “, няма заплаха за живота й. По случая се води досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР